Προστιθέμενη αξία στο συνεργείο σας

Σε τι χρησιμεύει το καλύτερο διαγνωστικό εργαλείο, εάν η αναζήτηση βλαβών και οι απαιτούμενες επισκευές υπερβαίνουν πάντα τα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσής τους;

Πνεύμα συνεργασίας σημαίνει σύμπραξη για την επιτυχία. Στο πλαίσιο αυτό είναι φυσικό να προβληματιζόμαστε κάθε μέρα για το πώς θα μπορέσουμε να συνεισφέρουμε καλύτερα στον καθημερινό φόρτο εργασίας του συνεργείου σας. Άλλωστε, καθοριστικός παράγοντας για την κοινή μας επιτυχία είναι το πόσο ποιοτικά και γρήγορα τα οχήματα των πελατών σας βγαίνουν και πάλι στην άσφαλτο με τη συνδρομή του διαγνωστικού εξοπλισμού και των υπηρεσιών μας.

Αυτό είναι που μετράει – αυτό είναι που μαθαίνεται. Και έτσι δημιουργούνται στην Hella Gutmann ιδέες, οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ ακόμη και τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες. Από το τμήμα Callcenter για την απευθείας τηλεφωνική υποστήριξη και την ολοκληρωμένη παροχή τεχνικών δεδομένων ως τη διάδοση τεχνογνωσίας μέσω εντατικών επιμορφωτικών σεμιναρίων, όλες οι υπηρεσίες της Hella Gutmann έχουν στόχο να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία σας.


Login

Wählen Sie die gewünschte Funktion und melden Sie sich hier mit Ihren Zugangsdaten an.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Βοήθεια για την είσοδο του πελάτη?