Επιχείρηση

Η Hella Gutmann Solutions GmbH με περίπου 400 εργαζομένους και κύρια έδρα στο Ihringen/Breisach ανήκει στον Όμιλο Hella Gutmann που προέκυψε το 2008 από το Joint Venture ανάμεσα στην HELLA KGaA Hueck & Co. και τον ειδικό στη διάγνωση Gutmann Messtechnik.

Στη νέα επιχείριση ενσωματώθηκαν πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας από την εξέλιξη και την παραγωγή επαγγελματικών διαγνωστικών συσκευών οχημάτων και καυσαερίων καθώς και η εξειδίκευση της Hella στον εξοπλισμό συνεργείου στους τομείς Ρύθμιση φωτισμού, Έλεγχος μπαταρίας και Φωτισμός. Σήμερα εργάζονται περίπου 40.000 συνεργεία και αντιπροσωπείες σε 24 χώρες καθώς και οργανισμοί οδικής βοήθειας καθημερινά με συσκευές της Hella Gutmann Solutions. Επωφελούνται από τις αυστηρές γερμανικές ποιοτικές προδιαγραφές και την παραδοσιακή προσήλωση στην παροχή πελατοκεντρικών υπηρεσιών καθώς και από την ενισχυμένη δύναμη πρωτοπορίας όλου του Ομίλου Hella Gutmann.

Εκτός από τα κεντρικά της επιχείρησης, η Hella Gutmann Solutions έχει στο Erwitte του Lippstadt ένα δεύτερο κέντρο εγκαταστάσεων με τα τμήματα Διαχείριση προϊόντος, Τεχνική εκπαίδευση και Τεχνικό Callcenter. Τη διεύθυνση της επιχείρησης μοιράζονται ο Kurt Gutmann, ο Patrick Lux και ο Björn Rietschel.


Login

Wählen Sie die gewünschte Funktion und melden Sie sich hier mit Ihren Zugangsdaten an.

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Βοήθεια για την είσοδο του πελάτη?